Bereikbaar:  
Maandag - Vrijdag: 
9:00 - 17:00
info@safetyworkspot.nl
06 230 782 70
06 519 784 61

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wie zijn wij?
We zijn een onderneming die kleine tot middelgrote bedrijven ondersteunen met het opzetten van handboeken welke via het intranet/internet te bereiken zijn. Daarnaast zorgen wij er met u voor dat RI&E op orde is.

Is uw bedrijf officieel geregistreerd?
SafetyWorkspot en SafetyWorkshop zijn handelsnamen van Coppelaer BV en staan ingeschreven bij de KvK (514068). U checkt dit op de site van de Kamer van Koophandel

Hoe kan ik mijn handboek beheren 

Wie beheert mijn handboek?
Dit is afhankelijk van wat u wilt investeren. Wij kunnen dit geheel voor u regelen. Echter bij groei kan er ook gekozen worden om dit geheel in de eigen organisatie te doen.

Hoe zet ik zo'n digitaal handboek op?
Dit is nu precies een van onze diensten. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften. Daarna richten wij samen met u het gehele handboek in zodat het via het intranet/internet benaderbaar is voor elke medewerker die bij u in dienst is.


Kan ik meerdere handboeken hebben?
Ja dat kan zelfs meerdere handboeken welke visueel van elkaar verschillen. Bv voor gebruik bij verschillende vestigingen. Ook is het mogelijk om van een basisdocument 1 versie te hebben die afhankelijk van de locatie een andere kop/voettekst heeft.

Investering

Wat heb ik nodig om te starten?
1 uur van uw kostbare tijd. Maak via het contactformulier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en een aanbod op maat kunnen maken.
Ik heb een vraag
Het antwoord 
staat er niet bij
Neem contaCT OP

Contactformulier

    Maak vrijblijvend een afspraak

    SafetyWorkspot en SafetyWorkshop zijn handelsnamen van WERKENDEMENSEN vof
    Tevens behoord SafetyWorkspot tot het consultancy netwerk van ManualMaster

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram