Bereikbaar:  
Maandag - Vrijdag: 
9:00 - 17:00
info@safetyworkspot.nl
06 230 782 70
06 519 784 61

Documentbeheer

Wij zorgen er voor dat al uw documenten onder beheer staan en toegankelijk zijn voor degenen die daar het recht toe hebben. Zij hebben altijd de laatste versie beschikbaar. De documenthistorie, reden van wijziging en zelfs wie heeft er op welk moment welke actie ondernomen blijven bewaard. Zo kunt u eenvoudig voldoen aan door normeringen en door wet- en regelgeving gestelde eisen.

Omdat wij samen met u logica in de documenten aanbrengen zoals taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden maar ook referenties naar normen, definities, functie en afdelingsnamen is uw systeem op een gedegen manier consistent. Wijzigt een gegeven, dan zorgt de software voor consistentie door alle documenten na te gaan en waar nodig wijzigingen automatisch door te voeren en te voorzien van een nieuw versienummer. Alles blijft dus traceerbaar.

Per document of groep van documenten geven we aan wie er verantwoordelijk is voor die documenten, hoe het beheer van wijzigingen geregeld is en hoe het document uiteindelijk na goedkeuring vrijgegeven wordt via het internet/intranet.

Wilt u weten hoe u met onze software meer inzicht krijgt in uw documentbeheer en in uw bedrijfsproces? Vraag dan nu een demo aan.

Maak een afspraak

Contactformulier

    Maak vrijblijvend een afspraak

    SafetyWorkspot en SafetyWorkshop zijn handelsnamen van WERKENDEMENSEN vof
    Tevens behoord SafetyWorkspot tot het consultancy netwerk van ManualMaster

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram